Πολιτική Covid-19

Συνθήκες υγείας σχετικά
με τον κορωνοϊό

Παρακαλούμε επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας του Ελληνικού Υπουργείου για να ενημερωθείτε για τους ισχύοντες κανονισμούς άφιξης και αναχώρησης από τη χώρα.

HTTPS://TRAVEL.GOV.GR/

Διαβάστε εδώ τα μέτρα προστασίας της υγείας που εφαρμόζει το ξενοδοχείο μας

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Από την αρχή της πανδημίας ακολουθούμε με συνέπεια τις οδηγίες των αρχών σχετικά με τα κατάλληλα μέτρα προστασίας και πρόληψης.

Μαζί με τις οδηγίες της Κυβέρνησης, ετοιμαζόμαστε να ξανανοίξουμε με ασφάλεια και να δεχτούμε επισκέπτες με αυστηρά προληπτικά πρότυπα που έχουν τεθεί σε εφαρμογή, για να εξασφαλίσουμε ένα ασφαλές, υγιεινό και φιλόξενο περιβάλλον!

Τα πρότυπα καθαριότητας και υγιεινής στο ξενοδοχείο μας έχουν μεγάλη σημασία και έχουμε εφαρμόσει πρόσθετα μέτρα που πληρούν τις τελευταίες οδηγίες για την υγιεινή και τον καθαρισμό, για να διασφαλίζουμε την ασφάλεια των επισκεπτών και της ομάδας μας καθημερινά.

Χρησιμοποιούμε φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα καθαρισμού και πρωτόκολλα που είναι αποτελεσματικά κατά των ιών. Διεξάγουμε βελτιωμένη εκπαίδευση και ευαισθητοποίηση για τον κορωνοϊό, ενημερώνοντας την ομάδα μας ως απάντηση στα νέα πρότυπα για τη διαχείριση του COVID-19.

Δεν επιτρέπεται η είσοδος σε άτομα με πυρετό ή συμπτώματα COVID-19.

Πραγματοποιούμε καθαρισμό και απολύμανση σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους με αυξημένη συχνότητα.

Απολυμαντικά χεριών έχουν τοποθετηθεί σε όλους τους χώρους και τις δημόσιες εγκαταστάσεις, όπως λόμπι, τραπεζαρίες και ρεσεψιόν, μπάνια και γραφεία. Παρέχουμε χειρουργικές μάσκες και γάντια στους επισκέπτες και το προσωπικό σύμφωνα με τις νέες οδηγίες.

Σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους υπάρχει σήμανση που ειδοποιεί τους επισκέπτες για τήρηση αποστάσεων, τη χρήση μάσκας και απολυμαντικών χεριών.

Οι ανελκυστήρες πρέπει να χρησιμοποιούνται από έναν επιβάτη κάθε φορά ή από επισκέπτες που μοιράζονται το ίδιο δωμάτιο. Ωστόσο, σας ενθαρρύνουμε να χρησιμοποιήσετε τις σκάλες.

Ακολουθούνται βασικά πρωτόκολλα πρόληψης για τον καθαρισμό των δωματίων με ιδιαίτερη προσοχή στα είδη υψηλής κυκλοφορίας μικροβίων. Πραγματοποιείται αυστηρός καθαρισμός μετά την αναχώρηση των επισκεπτών και πριν από την επόμενη άφιξη. Πιο αναλυτικές πληροφορίες παρέχονται σε κάθε δωμάτιο.

Όλο το προσωπικό μας, σε κάθε βάρδια, ελέγχεται πριν εισέλθει στο Ξενοδοχείο για συμπτώματα. Στους χώρους όπου εργάζεται η ομάδα του ξενοδοχείου, αυξάνουμε τη συχνότητα καθαρισμού και επικεντρωνόμαστε σε χώρους υψηλής κυκλοφορίας όπως εισόδους, αποδυτήρια, πλυντήρια και γραφεία.

Διασφαλίζουμε ότι τηρούνται όλες οι Πολιτικές Ασφάλειας Τροφίμων, συμπεριλαμβανομένου του καθημερινού καθαρισμού και απολύμανσης της κουζίνας και άλλων χώρων, καθώς και των επιφανειών παρασκευής τροφίμων. Αυτό εκτός από τη διασφάλιση του κατάλληλου μαγειρέματος και αποθήκευσης των τροφίμων, εξασφαλίζει και την τήρηση καλών πρακτικών υγιεινής.

Η συστηματική χλωρίωση των πισινών με απολυμαντικά προϊόντα γίνεται σε τακτική βάση

Στο εστιατόριο & μπαρ, η χωρητικότητα των υπαίθριων θέσεων θα περιορίζεται σε όχι περισσότερα από 4 άτομα σε κάθε τραπέζι, με απόσταση τουλάχιστον 2 μέτρων μεταξύ κάθε τραπεζιού.

Το καλοκαίρι πλησιάζει και ανυπομονούμε να σας ξαναδούμε!