Εστιατόριο

Camvillia Resort
Εστιατόριο

AELIA RESTAURANT… το μέρος όπου οι αισθήσεις υποκλίνονται στην απόκοσμη ομορφιά της φύσης!

Στις εγκαταστάσεις ενός  αρχιτεκτονικού διαμαντιού, σχεδιασμένο σύμφωνα την αρχή  της αρμονικής συμβίωσης του ανθρώπου με την φύση, ξεχωρίζει  ο χώρος του εστιατορίου τοποθετημένο στο πιο ψηλό σημείο του συγκροτήματος.. Η διακοσμημένη, με την υπογραφή της country αισθητικής,  σάλα, καλωσορίζει τους λάτρες της γεύσης οδηγώντας τους στο ανοιχτό μπαλκόνι του Μεσσηνιακού Κόλπου. Η κυριαρχία του πράσινου στοιχείου από τους εύφορους ελαιώνες καθώς και η μενεξεδί δαντέλα από τις ολάνθιστες μπουκαμβίλιες πλαισιώνουν ένα απόλυτο σκηνικό για το ταξίδι της γεύσης μέσα από τα μοναδικά τοπικά συστατικά και τις χαμένες γαστρονομικές παραδόσεις αυτής της άγριας γης.

Εστιατόριο
Εστιατόριο
  • Μεσογειακή κουζίνα με τοπικά προϊόντα
  • Ιδιαίτερα κρασιά & αυθεντικά κοκτέιλ
  • Διαθέσιμο menu εστιασμένο σε ειδική διατροφή
  • Ανοιχτά καθημερινά από τις 7 μ.μ. έως τις 11 μ.μ.
  • Ενδυματολογικός κώδικας: casual, κομψά ρούχα
  • Απαιτείται κράτηση

Εστιατόριο Aelia

Μια όμορφη συνάντηση μέσα στο απόλυτο θέρος, φαγητού, αγάπης και πάθους που αποζητά την εντοπιότητα της γεύσης επιλέγοντας υλικά από παντού και εντάσσοντάς τα στο αλφαβητάρι της κουζίνας του aelia. Η αφθονία των μεσογειακών συστατικών καθοδηγεί την μαγειρική μας και η τοπική γαστρονομική σκηνή αναβαθμίζεται σε ένα μείγμα μεσογειακής γαστρονομίας με σύγχρονες επιρροές.

Σε αυτή την μοναδικά γοητευτική ατμόσφαιρα των ιστορικών καρέ από την αρχαιότητα, την ενετοκρατία ως την ελληνική επανάσταση και της διακριτικής πολυτέλειας θα απολαύσετε μια αυθεντική «μεσσηνιακή» εμπειρία φαγητού, απευθυνόμενη σε όλες τις αισθήσεις,

Η εκλεπτυσμένη κουζίνα και η ξεχωριστή κάβα από εξαίρετους αμπελώνες της ελληνικής γης, υπόσχονται να προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία γεύσης της σύγχρονης ευρωπαϊκής κουζίνας με κυρίαρχο το ελληνικό άρωμα, Ο σομελιέ είναι πάντα έτοιμος να πλαισιώσει το δείπνο με τις πιο κατάλληλες επιλογές ενός ξεχωριστού οίνου, ενός αυθεντικού κοκτέιλ.

Οι Executive Chefs και όλη η ομάδα δημιουργούν για εμάς γεύσεις απλές αλλά πολύπλοκες, γνώριμες αλλά και μοναδικά νέες.